«Cupcakes» av Paul Løwe


Paul Løwe er en norsk stylist med et internasjonalt publikum. Han har en fast spalte i norske Elle Interiør og skriver bloggen sweet paul. Sammen med Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley har han gitt ut et titalls kokebøker.

I boka «Cupcakes» viser Paul Løwe oss hvordan de små fristelsene kan bli en suksess hver eneste gang.

Cupcakes av Paul Løwe

Han viser deg hvordan du kan lage og presentere dekadente, fargerike og fristende cupcakes og muffins. Boka er skrevet for det norske publikumet, men inneholder oppskrifter på både norske muffins og internasjonale cupcake-klassikere. Samtidig får du sesongens favoritter, samt noen mer eksentriske varianter toppet med det lille ekstra.

Løwe er ikke bare stylist, han er også matelsker. Når man kombinerer disse egenskapene får man trolig verdens beste cupkakes, som kun består av naturlige ingredienser som er lett å få tak i.

Som stylist gir han oss også en rekke tips til ting vi kan gjøre for å få bakverket vårt til å se mest mulig delikat ut. For visst er det slik at vi i stor grad også spiser med øynene.

Sjansen er stor for at «Cupcakes» vil gi deg lyst til å bake disse vidunderlige små kakene, men også til at du vil høste stor respekt blant dem du serverer dem til.


Lenkene i innlegget er annonselenker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *