«Cupcakes – lag dem selv» av Ingrid Hancock Bjerknes


Ingrid Hancock Bjerknes har i stor grad bidratt til å bringe cupcakes-fenomenet til Norge. Under et studieopphold i USA fikk hun øynene opp for disse små og søte kakene, og bestemte seg for å introdusere dem i det norske markedet. I dag driver hun Hancock Cupcakes, og leverer de deiligste og lekreste små cupcakes til både private og bedrifter i Oslo-området.

I boka «Cupcakes – lag dem selv» viser Hancock Bjerknes deg hvordan du selv kan lage de lekreste cupcakes. Ved å hente inspirasjon fra de nærmere 50 cupcakeoppskriftene kan du selv varte opp med lekre og innbydende små cupcakes og muffins til alle anledninger. Felles for alle oppskriftene er at bakverket både ser fantastisk ut, og smaker aldeles nydelig.

Cupcakes av Ingrid Hancock Bjerknes

For å gjøre det enkelt for deg å lykkes hver gang, inneholder alle oppskriftene gode og detaljerte beskrivelser for alt du må gjøre for å bake de herligste små kaker. Trinn for trinn, og med tips og hemmeligheter fra eksperten og oversikt over alt utstyret og hvor du får kjøpt det.

Ingrid gir deg oppskrifter på alt fra sine egne appelsincupcakes og sjokoladecupkakes, til de mest fantastiske vaniljecupcakes inspirert av det berømte Magnolia Bakery i New York. Videre frister hun oss blant annet med artige monstercupkakes, supersøte bringebærcupcakes og deilige After Eight-cupcakes.

Selv om mange av oss har hatt mye glede av muffins fra både Aunt Mable og Toro-miks, er det likevel klart at man kan få enda vakrere og mer velsmakende cupcakes hvis man virkelig lager dem selv. Cupcakes er den nye trenden på kakefronten, og med hjelp fra denne boka kan også du bli kakedesigner og skreddersy cupcakes til både små og store anledninger.

Inviter jentene, overrask kjæresten eller bak dine egne cupcakes til bursdager, navnefest, barnedåp eller en hvilken som helst anledning som fortjener noe delikat og deilig på kakefatet.


Oppskriftene i boka:
Cupcakes med Non Stop
Limecupcakes
Bærcupcakes
Cupcakes med lønnesirup
Jordbær- og limecucakes
Marshmallowcupcakes
Daimcupcakes
Tante Gerds Blomsterengcupcakes
Søte bringebærcupcakes
Fotballcupcakes (glutenfrie)
En smak av honning-cupcakes
«Det ble en pike»-cupcakes
Mojitocupcakes
Cookiecupcakes
Jordbær- og champagnecupcakes
Kakemonstercuppcakes
Ostekakecupcakes
Marengscupcakes
Pasjonsfruktcupcakes
Pattycakes
Piña Colada-cupcakes
Rød fløyelscupcakes
Sexy sjokoladecupcakes
Sitroncupcakes med valmuefrø
Prinsessecupcakes
Skogsbærcupcakes
Mørk sjokolade-cupcakes
Vaniljecupcakes fra Magnolia Bakery
Vanilje- og karamellcupcakes
After Eight-cupcakes
Hello Kitty-cupcakes
Påskecupcakes
Baileyscupcakes
Banan- og sjokoladecupcakes
Grandma’s Sommerfuglcupcakes
Espressocupcakes
Cosmopolitancupcakes
Crème de menthe-cupcakes
Eplecupcakes
Nyttårscupcakes
Blåbærcupcakes
Gulrotcupcakes
Hvit sjokolade-cupcakes
Kaffe- og valnøttcupcakes
Karamellcupcakes med pekannøtter
Bærcupcakes (laktosefrie)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *