The Complete Magnolia Bakery Cookbook


Magnolia Bakery ligger i Greenwich Village, gjerne bare omtalt som the Village, på Manhatten i New York. Bydelen er blant annet kjent for sine mange cafeer, og er svært populær som bakdeppe for scener i både film og TV. Når Magnolia Bakery ligger i hjertet av bydelen, og serverer de lekreste kaker, er det ikke rart at selv jentene i Sex og singelliv foretrekker å kjøpe sine cupcakes herfra.

I The Complete Magnolia Bakery Cookbook får du oppskrifter på en hel rekke godsaker, som brownies, cookies, cupcakes og muffins.

The Complete Magnolia Bakery Cookbook

Blant de mange oppskriftene fristes det med Corn Muffins, Outmeal Muffins og klassikeren Blueberry Muffins.

For ikke å snakke om de virkelige godbitene Magnolia’s Vanilla Cupcakes, Black Bottom Cupcakes og Devil’s Food Cupcakes with Caramel Frosting.

Dette er god, gammeldags bakekunst. Det er oppskrifter på de lekreste kakene som amerikanske bestemødre disket opp med uten å løfte øyelokket. Det er moderne klassikere, og evigunge suksessoppskrifter.

Sjansen er stor for at du vil bli fornøyd om du baker noe fra denne herlige kokeboka, og sjansen er også stor for at du vil gjøre storbybesøket ditt enda mer minnerikt om du tar turen innom bakeriet hvis du likevel er i New York.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *